Com veure vídeos al treball amb una VPN

Si ets una persona que treballa a una oficina o amb ordinadors en general, probablement no tens accés a unes quantes pàgines d’internet. En la teva empresa no interessa que estiguis tot al dia mirant memes a Instagram i consumint ampla de banda.

A continuació t’expliquem com pots visualitzar els vídeos i series que més t’agraden quan estàs al treball.

El més probable és que la teva empresa tingui instal·lat un servidor proxy a la xarxa , la funció d’aquest servidor és analitzar el tràfic que va “des de l’interior a l’exterior de la xarxa”. Si el servidor detecta que estàs intentant accedir a un domini que te bloquejat a la seva llista, et denega l’acces a la pàgina.

La millor solució per a aquest problema és instal·lar una extensió VPN al teu Navegador. Els VPN el que fan és canviar la ip de la teva maquina, generalment pots posar una ip de qualsevol lloc de món, d’aquesta manera enganyes al servidor proxy i quasi sempres funciona :D.

Com instal·lo un vpn?

Els servidors proxy normalment també tenen bloquejat l’accés als vpn pel que et recomano que ho facis des del navegador google chrome. El primer que has de fer és anara les 3 barres que estan a la part superior dreta de la finestra, fas clic i després li dones a “més eines” i extensions, una vegada estàs dintre d’extensions has de buscar una VPN, et recomano les seguents:

  • Cyber Ghost
  • Hoxx

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *